symbol-free-img.png

UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Keräsimme alle usein kysymykset. Klikkaa kysymystä tai vieressä olevaa plus-ikonia, niin näet vastauksen. Jos kysymystäsi ei löydy listasta, niin otathan yhteyttä joko puhelimella, sähköpostilla tai alakulman lomakkeella!

Mielellään edellisenä arkipäivänä riittää

Ei tarvitse yleensä. Tilatessa kun saamme toiveet ja ohjeet lavan sijoittamiseen niin se riittää. Jos on kysyttävää, niin yleensä kuljettaja soittaa.

Ei, toimitamme laskun jälkikäteen toteutuneen mukaan.

Vaihtolavan vuokrahinta kolmelle vuorokaudelle Uudellamaalla on 240€ ja Nurmijärvellä 170€. Hintoihin lisätään punnitusmaksu ja jätemaksu painon mukaan. Katso kaikki hinnat hinnastostamme!

Esimerkki 1: Tarvitsisimme vaihtolavaa seuraaville jätteille: Muoviset puutarhakalusteet, risuja ja lehtiä, metallinen puutarhakeinu, vanhoja kyllästämättömiä terassilautoja. Mikä tulisi olemaan vaihtolavan hinta jätemaksuineen? Asun Espoossa.

Vastaus: Vaihtolavan vuokrahinta on Uudellamaalla 240 €. Sen lisäksi hintaan tulee punnitusmaksu ja jätemaksu joka määräytyy jätelajin ja kuorman painon mukaan. Tämä kuorma on talkoojätettä, eli 195 €/ tonni. +punnitusmaksu 55 €. Hinnat sisältävät alvin. Voi vielä katsella jätelajihinnastoa täältä: https://piharatamo.fi/vaihtolavat/.

Esimerkki 2: Olen siivoamassa autotallia ja kellaria, tarvitsen vaihtolavaa seuraaville jätteille: Autonrenkaita, muutama jääkaappi ja yksi pakastin sekä muuta vanhaa roinaa. Mikä tulisi olemaan vaihtolavan hinta jätemaksuineen? Asun Tuusulassa.

Vastaus: Vaihtolavan vuokraus hinta on Uudellamaalla 240 €. Sen lisäksi hintaan tulee punnitusmaksu joka määräytyy jätelajin ja kuorman painon mukaan. Tämä kuorma on talkoojätettä, eli 195 €/ tonni. +punnitusmaksu 55 €. Voi vielä katsella jätelajihinnastoa täältä: https://piharatamo.fi/vaihtolavat/. Jääkaapit ja pakastin menevät kappale hinnalla SER-jätteenä 55,80 € / kpl Autonrenkaat menevät myös kappalehinnalla 20 €/ kpl Jos kuormassa on painekyllästettyä puuta, kannattaa siitä mainita erikseen. Lisäksi jättää näkyville ja erikseen. Painekyllästetty puu punnitaan erikseen 372 €/tonni.

Hinnat sisältävät alvin.

Voit, silloin maksat etukäteen lavan ja oletetun jätemaksun joka tasataan toteutuneen mukaan.

Normaalit roskalavamme ovat 6 x 2,5 metriä. Huomioi, että lavan laskeminen vaatii tilaa lisäksi reilusti auton mitan verran.

Halusimme värin joka erottuu sekä miellyttää silmää. Lavamme ovat liloja, se on yrityksemme väri.

Etusivu
Palvelut
Asiakaspalvelu
Laskutus
UKK
Yhteystiedot

> Tietosuojaseloste

050 1645

info@piharatamo.fi

PR.lila.kk
tilaajavastuu-768x432-1
platina-20122019-peruslogo_FI_web
Menestyjat_2018_rgb_FI
Kuljetusliike-Piharatamo-Kauppalehti-Kasvuyritys
Gold-AA-logo-2020-FI
Tilaajavastuu.fi_-683x1024-1